Ugrás a fő tartalomhoz
Zalaispa - Hulladékgazdálkodási Társulás

Zárórendezvény

 

A képek a zalabéri Polgármesteri Hivatal tanácstermében készültek. A háttérben a tanácsterem díszített faburkolata tálható. Egy úr előadást tart a kivetítő előtt, mellette az asztalnál a Zalaispa képviselői foglalnak helyet. Jobbról balra haladva Bali Jószef, Maninger Jenő, Dékány Endre, Zsuppán József.

 

A képek a zalabéri Polgármesteri Hivatal tanácstermében készültek. A háttérben a tanácsterem díszített faburkolata tálható. Az előadást tartó személyek közül Maninger Jenő állva tart beszédet, mellette asztal mögött ülve Dékány Endre és Bali József ülve hallgatja.

 

A képek a zalabéri Polgármesteri Hivatal tanácstermében készültek. A háttérben a tanácsterem díszített faburkolata tálható. Közeli képen az előtérben két úr látható, mögöttük a rendezvény többi meghívottjai ülnek. 

 

A képek a zalabéri Polgármesteri Hivatal tanácstermében készültek. A háttérben a tanácsterem díszített faburkolata tálható. A meghívott vendégek hallgatják az előadást székeken ülve. A fotón csak ők láthatóak, körülbelül 10 fő.

 

A képek a zalabéri Polgármesteri Hivatal tanácstermében készültek. A háttérben a tanácsterem díszített faburkolata tálható. Távolabbi képen láthatóak a vendégek székeken ülve, nők és férfiak vegyesen, körülbelül 16 fő.

 

Copyright © 2021 ZalaIspa - CMS by WebMark Europe