Ugrás a fő tartalomhoz
Zalaispa - Hulladékgazdálkodási Társulás

Sajtónyilvános projektbejárás

 

A képek a Zalabéri Hulladékkezelő Központban készültek. Háttérben a telep épületi láthatóak. Sajtó képviselői és a Zalaispa képviselői állnak a válogatócsarnok mellett. Egy operatőr rögzíti az eseményt.

 

A képek a Zalabéri Hulladékkezelő Központban készültek. Háttérben a telep épületi láthatóak. A Zalaispa képviselői láthatóak, jobb oldalt az előtérben Bali József elnök-vezérigazgató úr, bal oldalt Zsuppán József polgármester úr, háttérben egy hulladékgyűjtő gépjármű

 

A képek a Zalabéri Hulladékkezelő Központban készültek. Háttérben a telep épületi láthatóak. Az esemény résztvevői hulladékgyűjtő gépjárművek előtt állnak a válogatócsarnok mellett.

 

A képek a Zalabéri Hulladékkezelő Központban készültek. A Zalaispa képviselő egy hulladékgyűjtő gépjármű hátuljánál állnak, velük szemben az újságírók, háttérben hulladékgyűjtő edények több sorban. A képen látható emberek száma 7 fő.

 

A képek a Zalabéri Hulladékkezelő Központban készültek. Bali József úrral Maninger Jenő egyeztet, mögöttük két hulladékgyűjtő gépjármű látható.

 

Copyright © 2021 ZalaIspa - CMS by WebMark Europe