Ugrás a fő tartalomhoz
Zalaispa - Hulladékgazdálkodási Társulás

Nyitórendezvény

 

A képen a projekt nyitórendezvénye látható Az Arany Bárány Hotel dísztermében készült a fotó. A képen látható a hotel patinás épülete. A nyitórendezvényre meghívott résztvevők láthatóak egy asztal mögött ülve, csoportképben, balról jobbra haladva Maninger Jenő, V. Németh Zsolt, Dékány Endre, Vígh László, Balaicz Zoltán, Bali József.

 

A képen a projekt nyitórendezvénye látható Az Arany Bárány Hotel dísztermében készült a fotó. A képen látható a hotel patinás épülete. Egy úr előadást tart, mellette látható a kivetítőn az előadás anyaga, a meghívott vendégek székeken ülve hátulról fotózva.

 

A képen a projekt nyitórendezvénye látható Az Arany Bárány Hotel dísztermében készült a fotó. A képen látható a hotel patinás épülete. Közeli kép egy laptopról, melyen az előadás témája látható, a közönség ülve hallgatja az előadást. A képen látható résztvevők száma 30 fő.

 

A képen a projekt nyitórendezvénye látható Az Arany Bárány Hotel dísztermében készült a fotó. A képen látható a hotel patinás épülete. A sajtótájékoztató meghívott előadói láthatóak a képen, egy asztal mögött ülve, jelenleg V. Németh Zsolt ad tájékoztatást a képen.

 

A képen a projekt nyitórendezvénye látható Az Arany Bárány Hotel dísztermében készült a fotó. A képen látható a hotel patinás épülete. A kép előterében Dr. Vass Nándor ismerteti a projekt előzményeit, a háttérben Balaicz Zoltán és Bali József látható asztal mögött ülve.

 

A képen a projekt nyitórendezvénye látható Az Arany Bárány Hotel dísztermében készült a fotó. A képen látható a hotel patinás épülete. Bali József elnök-vezérigazgató úr tartja beszédét, mellette a kivetítő látható

 

A képen a projekt nyitórendezvénye látható Az Arany Bárány Hotel dísztermében készült a fotó. A képen látható a hotel patinás épülete. A képen csak és kizárólag Balaicz Zoltán látható, aki egy mikrofonba beszél, előtte egy laptop, és ismerteti a projekt előnyeit.

 

Copyright © 2021 ZalaIspa - CMS by WebMark Europe