Ugrás a fő tartalomhoz
Zalaispa - Hulladékgazdálkodási Társulás

Nyitó sajtótájékoztató

 

A nyitó sajtótájékoztatón készült a kép. A képeken látható Vasvár város díszterme, mely régi típusú, patinás belső térrel rendelkezik. A sajtó képviselői külön kis asztaloknál ülnek, az asztalon a sajtótájékoztató leírása és a jegyzeteik. A megjelentek száma 5 fő. 

 

A nyitó sajtótájékoztatón készült a kép. A képeken látható Vasvár város díszterme, mely régi típusú, patinás belső térrel rendelkezik. A sajtó képviselői saját asztaluknál jegyzetelnek, a háttérben egy operatőr rögzíti az eseményt.

 

Közeli fotó egy részvevő dokumentumairól és hangfelvevő készülékéről. A képen két emberi kéz látható, egy asztal, egy jegyzettömb és a sajtótájékoztató meghívója.

 

A nyitó sajtótájékoztatón készült a kép. A képeken látható Vasvár város díszterme, mely régi típusú, patinás belső térrel rendelkezik. A sajtó tájékoztatót nyújtó személyekről készült csoport fotó, balról jobbra haladva Balaicz Zoltán, Maninger Jenő, V. Németh Zsolt, Vígh László, Dékány Endre és Bali József, szemben ülnek az újságírókkal. A háttérben a sajtósok és a székek láthatóak.

 

A nyitó sajtótájékoztatón készült a kép. A képeken látható Vasvár város díszterme, mely régi típusú, patinás belső térrel rendelkezik. Bali József elnök-vezérigazgató riportot ad egy újságírónak, melyet diktafonnal rögzítenek.

 

A nyitó sajtótájékoztatón készült a kép. A képeken látható Vasvár város díszterme, mely régi típusú, patinás belső térrel rendelkezik. V. Németh Zsolt riportot ad a televíziónak, melyet az operatőr felvesz kamerával, kettő riporter nő kérdéseket tesz fel részére.

 

Copyright © 2021 ZalaIspa - CMS by WebMark Europe